KUTSO YÖNETİMİNDEN ÜYELERE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Çiniciler Çarşısında faaliyet gösteren üye işletmelerin yetkililerini ziyaret ederek, sektörel görüşme ve istişarelerde bulundu.  

 

Ziyaret heyetinde, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Ali Kongu, Harun Yurdagül yer aldı.

 

Kütahya Çiniciler Çarşısı’nda faaliyet gösteren üyeleri, işyerlerinde ziyaret eden KUTSO heyeti, yaklaşık 30 kişilik üye grubuyla, görüşme ve istişarelerde bulundu. Güncel sosyal ve ekonomik konuların da değerlendirildiği ziyarette, üyelerin sektörel sorunları ve çözüm önerileri müzakere edildi.

 

Yapılan görüşmelerde KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral; KUTSO’nun her meslek grubunda olduğu gibi, çini sektöründeki üyelerinin de yanında olduğunu, sorunların tespit edilerek, çözüm üretilmesine yönelik çalışmaları yapmaya hazır bulunduğunu belirtti.

 

Sadece üye olanlarla değil, çini sektöründe yer alan tüm işletmeler ile birlikte çalışılması gerektiğini ifade ederek, uzun vadede Kütahya çiniciliğinin bir çatı altında toplanmasının önemli olduğunu vurguladı.

 

İş dünyasına yönelik tecrübe ve tavsiyelerini de paylaşan Güral, şikâyet etmek ve umutsuz olmak yerine, olumlu düşüncelerle, sorunların nasıl çözülebileceğine dair çalışma yapılması gerektiğinin altını çizdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın