KUTSO BAŞKANI NAFİ GÜRAL, KÜTAHYA İLİNDEN YETİŞENLER DERNEĞİ ANKARA BULUŞMASINA KATILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) Ankara Şubesi organizasyonunda gerçekleştirilen programa konuk oldu.

 

KİYD ile Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren derneklerin işbirliğinde Ankara’da gerçekleştirilen ve Kütahya Milletvekillerinin de katıldığı programa, KUTSO Başkanı Nafi Güral’da konuşmacı olarak misafir oldu.

 

Ege Bölgesi milletvekilleri ile bürokratların, bölgedeki çeşitli derneklerin yetkililerinin buluştuğu programda, Kütahya ve Ege Bölgesi’nin birlik ve beraberliğe önem vermesi gerektiği vurgulandı.

 

KİYD Ankara Şubesi Başkanı Nuri Uygun, yaptığı açılış konuşmasında; bürokratlara sahip çıkılmasının önemine değinerek, bu buluşma organizasyonunun tanışma ve kaynaşmaya vesile olacağını belirtti. Kütahya’nın ve bölgenin beklentilerinin dile getirildiğini ve bu taleplerin, bürokratlara ve milletvekillerine iletileceğini söyledi.

 

KUTSO Başkanı Nafi Güral ise konuklara hitabında, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Bu birlik ve beraberlik sayesindeki iletişim ve işbirliği ile, Kütahya’da ve bölgede olumlu değişme ve gelişmelerin sağlanabileceğini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın