KUTSO HEYETİ, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI AÇILIŞINDA

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri sayılan ve bu yıl dokuzuncusu yapılan, Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştiriliyor.

 

Geçen yıl 30 ülkeden 902 katılımcı firmayı buluşturan, 67 ülkeden 28 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarın, bu yıl 10 Aralık 2015 tarihindeki açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal teşrifiyle yapıldı.

 

Fuarın açılış törenine, KUTSO’yu temsilen, Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kongu ve Harun Yurdagül katıldı.

 

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) işbirliği ve katkılarıyla açılan Kütahya standı da, fuarda yerini aldı.

 

Kütahya’nın doğa ve tarih, kültür ve sanat ile termal zenginlikleri, çini vb. el sanatları, yöresel lezzetleri, tanıtılmak üzere, katılımcılar ve ziyaretçilerle buluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın