KUTSO’DAN CAMİLERDE HELVA İKRAMI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Cuma namazı sonrasında, il merkezindeki 5 camide, 6000 kişiye helva dağıtıldı.

 

Son dönemlerde, ülkemizde meydana gelen elim terör olaylarında, hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve aziz şehitlerimizin ruhuna, Kütahya Merkezdeki Ulucami, Takvacılar Cami, Sanayi Cami, Laleli Cami ve Şelale Cami olmak üzere, farklı semtlerdeki 5 camide, 6000 kişiye, helva ikramı yapıldı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve personel tarafından dağıtılan helvaların ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Terörü, terörü destekleyenleri ve göz yumanları esefle kınıyoruz. İş dünyası ve sivil toplum olarak, korkmadan, yılmadan normal hayatımıza devam ederek, teröre en anlamlı cevabın verilmesi için çağrıda bulunuyoruz. Türk toplumu, tarihten bu yana, güçle, imanla, duayla, azimle, birlik ve beraberliğini sürdürmüştür. Bundan sonra da sürdüreceğine olan inancımız tamdır. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan üzücü olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anar,  yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı diler, hepimizi derinden üzen böyle olayların tekrar yaşanmamasını temenni ederiz.”