KUTSO MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI YAPILDI

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği yılda iki defa düzenlenen “Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının 2016 yılı birinci toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen kahvaltının ardından, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve meslek komitesi üyeleri ile, KUTSO danışmanları katıldılar.

 

Toplantıda, KUTSO meslek komitelerini temsilen söz alan komite başkanı ve üyeleri, birer konuşma yaparak, son altı ayda gerçekleştirilen faaliyetler ve yürütülen çalışmalar hakkında, haziruna bilgi sundular.

 

Ayrıca, KUTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu tarafından, organlar oryantasyon eğitimi sunumu yapıldı. Kongu, KUTSO’nun kurumsal yapısı, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi gibi, yönetim sistemleri ile bu sistemler çerçevesinde yürütülen çalışmalar, yönetim sistemleri kılavuzu olarak, KUTSO tarafından hazırlanıp yayınlanan “Beyaz Kitap” hakkında bilgileri paylaştı.

 

Gündem maddeleri tamamlanan toplantı, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından kapatıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın