KUTSO’DAN 19 MAYIS BAYRAMINA DESTEK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97.yılı, Kütahya’da gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı.

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, Kütahya’da kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine destek sağlandı.

 

Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, 15 Mayıs Pazar günü, Kütahya Çamlıca Mahallesinde düzenlenen yürüyüşe katılanlara, KUTSO tarafından 250’şer adet, simit, peynir, meyve suyu ikram edildi.

 

19 Mayıs Perşembe günü, Kütahya Sevgi Yolu’nda düzenlenen etkinlikler öncesindeki yürüyüşte, öğrencilere ve halka, KUTSO tarafından 2500’er adet Türk bayrağı ve şapka dağıtıldı.

 

Yürüyüş sonrasında, Kütahya Valiliği tarafından Kütahya Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen törende ise halk oyunları, mehteran takımı, tekvando ve jimnastik gösterileri yapılarak, başarılı sporcular ödüllendirildi. Törenler, Sağlık Bakanlığı’nın “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı” kapsamında öğrencilere bisiklet dağıtılması ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın