KUTSO, ÖĞRENCİLERİ KONUK ETTİ

TR33 Bölgesi illeri üniversiteleri ile ticaret ve sanayi odalarının ortaklığındaki Erasmus+ Gençlik Programı kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından yürütülen “Gençler Kariyer Yolunda, Karar Alıcılar Hep Yanında” projesi öğrencileri KUTSO’da konuk edildi.

 

Proje faaliyetleri çerçevesinde, öğrenciler, akademisyenler ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) temsilcileri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) sosyal tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuk edildi.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’ın, katılımcılara hitap ettiği ve öğrencilerle tavsiyelerini paylaştığı kahvaltılı toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve danışmanları da refakat etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, toplantıda yaptığı konuşmada, Erasmus programının önemi ve etkileri hakkında görüşlerini dile getirerek, başarıya ulaşmak için gerekli ipuçları ve öğütleri paylaştı. Bilgi sahibi olmanın, kendini geliştirmenin, lisan bilmenin önemini vurgulayarak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Başarılı olmak için istemenin ve inanmanın öncelikli unsurlar olduğunu söyleyerek, fırsatları değerlendirmenin ve çok çalışmanın gerekli olduğunu belirtti. KUTSO’nun, tüm imkânlarıyla, öğrencilere destek olmak için hazır olduğunu belirtti.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim ve iş hayatına dair tecrübe ve tavsiyelerini öğrencilere aktardı. Sağlığı korumanın gerekliliği, zamanı iyi değerlendirmenin önemi, lisan bilmenin, kendini geliştirmenin, tecrübe sahibi kişilerden faydalı bilgiler öğrenmenin önemini vurguladı. Ayrıca, güncel gelişmeleri ve yenilikleri takip etmenin gerekli olduğuna değinerek, sosyal yaşamda ve iş yaşamında dikkat edilmesi gereken etik kurallar ile okunmasını önerdiği kitaplar hakkında tavsiyelerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın