KUTSO’DA HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantıda, Haziran ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Mayıs ayı meclis tutanak ve kararları ile mizan oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, Mayıs ayı KUTSO faaliyet raporu sunuldu. Sunumun ardından, kurum ve kuruluşlardaki KUTSO temsilcileri bilgi sunumu yapıldı. KUTSO Disiplin Kurulu Başkanlığından intikal eden karara dair gündem maddesinin müzakeresi yapılarak, KUTSO Üyeleri Bilal Cicavoğlu ve Mehmet Yaylıoğlu’na uyarma cezası verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler gündem maddesi ile tamamlanan toplantı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.