ÜYELERİMİZİN AİDAT BORÇLARINA YAPILANDIRMA FIRSATI

Odamıza birikmiş aidat borcu bulunan üyelerimiz, 31 Ekim 2016 tarihine kadar, hizmet birimlerimize şahsen başvurarak, yapılandırma fırsatından yararlanabilecek.

19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren “6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un”, on birinci maddesinin beşinci fıkrası gereği, birikmiş aidat borcu bulunan oda üyelerine, borçlarını yapılandırma fırsatı sağlanmıştır.

YAPILANDIRMA İÇİN GEÇ KALMAYIN

30/06/2016 tarihinden (bu tarih dahil) önce ödenmesi gerektiği halde ödenmemiş aidat borçlarının tamamının ödenmesi için, 31 Ekim 2016 tarihine kadar dilekçe ile müracaat edilmesi halinde,

• Aidat borcundan doğan gecikme zammının silinmesi ve
  • Taksitli olarak ödenmesi imkânı getirilmiştir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 31 EKİM 2016

Üyelerimizin bu fırsattan yararlanabilmeleri için, 31 Ekim 2016 tarihine kadar, odamıza başvuru yapmaları gerektiğini, önemle duyururuz.