BASIN BİLDİRİSİ

15 Temmuz 2016 gecesi halkımıza yöneltilen terör saldırısı akıl ve mantıkla açıklanamayacak ölçüde vahim bir başkaldırı olarak tarihteki yerini alacaktır. Canım Türkiye  insanı, terörün pek çok çeşidine tanıklık etti ama ülkesini ve ülke insanlarını koruması için kendisine teslim ettiği, bu hizmeti karşılığında maaş ödediği hainlerin, bu silahları bizatihi halkına yönelterek uyguladığı terör saldırısına ilk defa tanık oldu.

 

Bu teröristlerin, gasp ettikleri askeri kıyafetler içinde olmalarına bakarak asker olduklarını düşünmeyin. Asker gururludur, onurludur, asildir, fedakârdır, cefakârdır, vatanı için, vatandaşı için canını verir. Bu teröristlerin fetö orijinli lider kadroları ise “insan” bile denilemeyecek yaratıklar olduklarını göstermişler, vatandaşlarını katledip başta aziz Türk milletinin Meclisi olmak üzere, devletin pek çok sayıdaki kurumlarını bombalamışlardır.

 

Verilmiş sadakamız varmış, asil Türk milleti terör teşebbüsünü zamanında fark etti, teröristlerin kullandıkları silahlara karşı, elinde silah olmadan, sadece göğsünü siper ederek, yanında yer alan kahraman askerimiz ve polisimiz ile birlikte girdiği mücadelede verdiği 161 şehit pahasına, teröristleri etkisiz hale getirip, şanlı bir tarih yazarak, muhtemel benzer terör saldırılarının asla olamayacağını göstermişlerdir.

 

Yaşasın vatanını ve milletini seven demokrasi aşığı milletimiz,

Yaşasın kahraman askerimiz, polisimiz,

Yaşasın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız,

Yaşasın milletinin emrinde ve hizmetinde olan tüm kamu görevlileri ve kurumlarımız.

 

Nafi Güral

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanı