KUTSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisi Âlâ Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

 

KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanlarının katıldığı toplantıda, Ekim ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından, Eylül ayı KUTSO faaliyet raporu sunuldu.

 

Ayrıca, KUTSO Hukuk Müşavirliği tarafından, “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu” hakkında bilgilendirme sunumu yapılarak, vergi, sigorta, meslek odaları borçlarında, işletmelere sağlanan ödeme kolaylıklarına dair ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

 

Toplantıda konuk edilen Keramika Seramik Genel Müdürü Emin Yüce, Keramika Seramik’in başarı hikâyesini sundu. Yüce, işletmenin kuruluş ve gelişme öyküsünü, çalışma stratejilerini, istihdam ve üretim bilgilerini paylaştı. İşletmenin geçmişten günümüze yaptığı çalışmalar, yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi vererek,  Keramika Seramik’i marka haline getiren ve işletmeyi başarıya götüren unsurlardan söz etti. Yüce, 600 çalışanı ile günlük 60 bin parça üretim yapıldığını belirterek, mali yönetimin ve doğru planlamanın önemine değindi. Ayrıca, çalışma ortamında her daim pozitif düşüncenin, işleri severek ve gayretle yapmanın önemli olduğunu vurguladı. Bunların, işletmeyi başarıya götüren başlıca unsurlar olduğundan bahsetti. Kalitenin, çalışan ve müşteri memnuniyetinin sağlanması ile sürdürülmesinin öncelikli hedefleri olduğunu ifade etti. KUTSO yetkililerine ve KUTSO Başkanı Nafi Güral’a, girişimcilere ve iş dünyasına yön verip, yol gösterdiği ve öncü olduğundan dolayı, teşekkürlerini sundu.

 

Başarı hikâyesi sunumunun ardından, Keramika Seramik Genel Müdürü Emin Yüce’ye, KUTSO’nun eğitim ve kültür hizmeti olarak kazandırdığı “Kütahya Sanatçıları” eseri, günün anısına KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

 

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aylin Girgin Oğuz, 19 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan, Kütahya Kadın Meclisi İkinci Toplantısı hakkında haziruna bilgi sundu.

 

KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ise üyelerin ve şehrin tanıtımına katkı sağlamak üzere, önümüzdeki günlerde, KUTSO organizasyonu ile Ege İlleri Tanıtım Günleri, Yörex, Travel Turkey ve EMITT Turizm Fuarı gibi fuarlara iştirak edilmesinin planlandığına dair bilgi paylaştı.

 

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Ekim ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın