KUTSO’DAN EĞİTİME DESTEK

704 ÖĞRENCİ SEVİNDİ

Finansmanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere, her yıl yapılan eğitim yardımı, bu yıl da öğrencileri sevindirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen merkez ve ilçelerdeki okullarda öğretim gören 47 okuldan ve 704 öğrenciye kabanları, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından dağıtıldı.

Okul idarecileri, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde, KUTSO aracılığıyla TOBB tarafından yapılan eğitim yardımı kapsamında, öğrencilere dağıtılan kabanları alırken, öğrenciler adına teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplumsal dayanışma açısından önemli olan ve sosyal sorumluluğun güzel örneklerinden birisi olan eğitim yardımı, öğrenciler tarafından da sevinçle karşılandı.