CHP HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

Ziyarete, CHP heyetinden, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İzmir Milletvekili Ali Yiğit, Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve bazı il teşkilatı üyeleri katıldı.

 

KUTSO’yu temsilen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı Meclis Üyeleri hazır bulundu.

 

Güncel sosyal ve ekonomik konularda sohbet edilen ve görüş alışverişi yapılan ziyarette, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verilerek, Kütahya’nın geliştirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmalara dair müzakere yapıldı.

 

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kütahya’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi paylaşarak, şehrin ticaret ve sanayisinin en verimli noktalara yükseltilmesinin arzu edildiğini belirtti.

 

Şehrin ve ülkenin, ekonomik ve siyasi durumu, iş dünyasındaki gelişmeler hakkında fikir alışverişi yapılan ziyarette, sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

 

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından, ziyaret programı sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın