KUTSO’dan üyelerine 6 milyon TL lik nefes kredisi

Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ), finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği “TOBB NEFES KREDİSİ” adı altında, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Denizbank A.Ş. ile protokol imzaladı.

Başlatılan bu kredi desteği kapsamında, üyelerini ekonomik anlamda rahatlatmak ve uygun faizli kredi olanaklarından yararlandırmak amacıyla, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) da, kampanyaya katıldı.

Ülke ekonomisinde önemli bir yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) kullanacakları “TOBB NEFES KREDİSİ” nin vadesi 12 ay, brüt faiz oranı aylık % 0,825,  yıllık % 9,90, kredi üst limiti ise 50.000 TL olarak belirlenmiştir.

Kredi kullanmak isteyen KUTSO üyeleri, 12 Aralık 2016 tarihinden itibaren, Denizbank A.Ş. Kütahya Şubesi ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kütahya Şubesine şahsen müracaat ederek, kredi başvurularını yapabileceklerdir.