KUTSO HEYETİ, TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri sayılan ve bu yıl onuncusu yapılan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi.

Bu yıl, 36 ülke ile 60 ilden toplam bin 179 katılımcıyı buluşturan fuarın 08 Aralık 2016 tarihindeki açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Nebi AVCI’nın katılımıyla yapıldı.

Fuarın açılış törenine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO)’nı temsilen, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail YİĞİT katıldı.

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) işbirliği ve katkılarıyla açılan Kütahya standı da, fuarda yerini aldı.

Kütahya’nın doğa ve tarih, kültür ve sanat ile termal zenginlikleri, çini, el sanatları, yöresel lezzetleri, tanıtılmak üzere katılımcılar ve ziyaretçilerle buluştu.