KUTSO’DAN SGK İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar’ı, makamında ziyaret etti.

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, SGK Kütahya İl Müdürlüğü hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Ayrıca, Kütahya ekonomisine ilişkin veriler paylaşılarak, işverenlerin sorunları ve çözüm önerilerine dair görüş alışverişi yapıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, şehrin ekonomik ve sosyal açıdan geliştirilmesi için, halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, yerel yönetimler ve siyaset olmak üzere, beş faktörün işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu kapsamda, şehirdeki tüm paydaşların işbirliğinin sağlanması ve sürdürülmesi, gelişmenin ve zenginleşmenin sağlanabilmesi yönünde yapılacak çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliğine ve göreve hazır olduğunu ifade etti.