KUTSO’DA “TAŞIMACILIK VE AKREDİTİFLİ YÜKLEMELER” SEMİNERİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile MSC Gemi Acenteliği A.Ş. işbirliğindeki, “Denizyolu Taşımacılığı ve Akreditifli Yüklemeler” semineri, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Seminerin başında, MSC Gemi Acenteliği A.Ş. Eskişehir Şube Yöneticisi Mustafa Kaplan tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Ardından, MSC Gemi Acenteliği A.Ş. Forwarder İlişkileri Müdürü Ahmet Aytoğan tarafından seminer verildi.

 

Ahmet Aytoğan, konteyner taşımacılığı, konşimento kullanım kuralları, konşimento kullanımında işletmelerin dikkat etmesi gereken hususlar, akreditif işlemleri, kayıp konşimento prosedürü gibi konularda bilgiler verdi. Ayrıca, bu çalışmaların yürütülmesinde önem arz eden konuları ayrıntılı anlatarak, uygulama örneklerini paylaştı. Aytoğan, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

Katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı seminerin sonunda, katılımcılara, katılım belgesi takdim edildi.

 

Katılımcıların interaktif hale getirerek, renk ve eğlence kattığı eğitimde, yöneltilen sorular da eğitmenler tarafından cevaplandırıldı. İş ve aile yaşamından paylaşılan örnekler ve ipuçları ise, ilgi ve beğeni topladı. Katılımcılar, düzenlenen eğitimden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın