KADIN BANKA MÜDÜRLERİ KUTSO’YA KONUK OLDU

Kütahya’da faaliyet gösteren banka şubelerinin kadın müdürleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KUTSO) konuk edildi.

 

Ziyarete, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Kütahya Şubesi Müdürü Candan Us, T.İş Bankası A.Ş. Menderes Kütahya Şubesi Müdürü Emel Toptaş, Denizbank A.Ş. Kütahya Şubesi Müdürü Şule İri, Şekerbank T.A.Ş. Kütahya Şubesi Müdürü Hatice Başkaya, Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Kütahya Şubesi Müdürü Emel Özlüdağ katıldı.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Kütahya ekonomisinin mevcut durumu, sosyal ve ticari gelişmeler, piyasalardaki güncel gelişmeler hakkında sohbet edilen ziyarette, finansal konuların işletmeler açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. İstihdam Seferberliği kapsamında yürütülen faaliyetler ve olumlu gelişmeler, banka şubelerinin çalışma ortamı ve koşulları hakkında bilgi paylaşıldı. Güncel ekonomik konulara ilişkin değerlendirmeler yapılarak, Kredi Garanti Fonu (KGF), KOSGEB vb. kurum ve kuruluşlar vasıtasıyla verilmesi planlanan kredilerden söz edildi. Bu kredilerin, işletmeleri olumlu destekleyeceği ve ekonomik istikrara katkı sağlayarak, piyasaları canlandıracağı ifade edildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, iş dünyasına dair tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşarak, olumsuz düşüncelerden uzak durulması gerektiğini, olumlu düşüncelerle, finansal planlama ve doğru stratejilerle işlerin sürdürülmesinin önemli olduğunu vurguladı. Banka şubesi müdürlerine, ilimizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, finansal konularda, işletmelere daha da fazla kolaylık sağlanmasının beklendiğini belirtti.

 

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve KUTSO üyelerinin menfaatlerine katkı sağlayacak çalışmalarda, finans kuruluşları ile işbirliği faaliyetlerinin yürütülmesi konusunda fikir birliği sağlanmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın