KÜTAHYA BAROSUNDAN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Barosu Başkanı Av.Ahmet Atam ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Kütahya Barosu Başkanı Av.Ahmet Atam, Başkan Yardımcısı Av.Dilek Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Av.Yasemin Çakır Aşıkovalı, Genel Sekreter Av.Aytek Canbek’in katıldığı ziyarette, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette, ülke ve dünya gündemine ilişkin sohbet edilerek, sosyal ve ekonomik konularda değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, Kütahya’nın iktisadi ve sosyal gelişimi, iki kurumun yürüttüğü çalışmalar, Kütahya’nın gelişmesine katkı sağlayabilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaretin sonunda, karşılıklı iyi dilekler sunularak, ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi. Ayrıca, Kütahya’nın sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak faaliyetlerde karşılıklı işbirliğine hazır olunduğu vurgulandı.