AFYONKARAHİSAR ABİGEM’İN KUTSO ZİYARETİ

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. Direktörü Özgür Demir, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, Özgür Demir tarafından, Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş.’nin hizmet alanları, eğitim ve danışmanlık faaliyetleri, proje çalışmalarına ilişkin bilgi sunuldu.

 

Kütahya’da ve bölgedeki işletmelere sunulan hizmetler, proje ve faaliyetler konusunda bilgi veren Demir, Ur-Ge (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi) projelerinden yararlanılarak, işletmelerin ihracat potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalar yapılabileceğini belirtti. Ayrıca, ihracat yapılan ürünlere ilişkin sektörlerin tespit edilerek, işletmelerin devlet desteklerinden yararlanması amacıyla proje çalışmaları yapılmasının faydalı olacağını açıkladı. Bu kapsamda, KUTSO ile işbirliği faaliyetleri yürütülebileceğini ifade etti.

 

KUTSO yetkilileri ise, Kütahya’daki ekonomik gelişmeye katkı sağlayacak, ihracatı artırabilecek ve üyelerin menfaatine yönelik yapılacak çalışmalarda, işbirliğinin yararlı olacağını belirterek, ziyaretinden dolayı Özgür Demir’e teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın