KUTSO’DA MART AYI MECLİS TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Mart ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan üyelerin üyelik beratları, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komite başkanları ile TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı katıldı. Konuk edilen Türkiye İş Bankası Kütahya Şubesi Müdürü Ali Kemal Karaaslan’a, ülkemizin eğitim ve kültür hayatına İş Bankası yayınlarıyla katkı sağlanmasından dolayı, teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından, Mart ayı meclis toplantısının olağan gündem maddelerinde yer alan konular müzakere edilerek ilgili kararlar alındı. KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından, Şubat ayı faaliyet raporu sunuldu. Ayrıca, Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından, Merhum Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun odamızdaki ve ilimizdeki tablolarını incelemek üzere, Milli Saraylar uzmanlarının konuk edildiğine ilişkin, Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmeler hakkında, Dünya Sağlık Örgütünün ilimizde gerçekleştirilen toplantısına katılımı hakkında, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, Orman Haftası kapsamında Kütahya 2.OSB alanında 155 bin adet ağaçlandırma yapıldığına ilişkin bilgileri paylaştı. TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aylin Girgin Oğuz, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Ege Bölge Toplantısının, 4-5 Mart 2017 tarihlerinde Kütahya’da gerçekleştirildiğine dair bilgi sundu.

Konuşmaların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Mart ayı meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç tarafından kapatıldı.