Eskişehir, Afyon, Bilecik, Kütahya, Sakarya (Adapazarı) ve Bursa illerini kapsayan destinasyon çalışması toplantısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanlarının katılımında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç’ın başkanlığındaki toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtım Daire Başkanı Gülay Aslan ve beraberindeki uzman heyet ile birlikte, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, KUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y. Yazaroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, 2023 turizm stratejisi hedefleri doğrultusunda, bölgesel ve yerel olarak turizm imajının oluşturulması, pazarlama faaliyetlerinde bir bütün olarak hareket edilmesi ve bölgesel değerlerin ön plana çıkarılarak varış noktalarının marka haline getirilmesi noktasında neler yapabileceğine dair öneriler istişare edildi.