ÜYELERİMİZİN AİDAT BORÇLARINA YAPILANDIRMA FIRSATI

Odamıza birikmiş aidat borcu bulunan üyelerimiz, 31 Temmuz 2017 tarihine kadar, hizmet birimlerimize şahsen başvurarak, yapılandırma fırsatından yararlanabilecek.

27 Mayıs 2017 tarihinde yürürlüğe giren “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Değişiklik yapılmasına Dair Kanun”un, 4.maddesinin 7.fıkrası gereği, birikmiş aidat borcu bulunan oda üyelerine, borçlarını yapılandırma fırsatı sağlanmıştır.

YAPILANDIRMA İÇİN GEÇ KALMAYIN

31/03/2017 tarihinden (bu tarih dahil) önce ödenmesi gerektiği halde ödenmemiş aidat borçlarının tamamının ödenmesi için, 31 Temmuz 2017 tarihine kadar dilekçe ile müracaat edilmesi halinde,

• Aidat borcundan doğan gecikme zammının silinmesi ve
  • Taksitli olarak ödenmesi imkânı getirilmiştir.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 31 TEMMUZ 2017

Üyelerimizin bu fırsattan yararlanabilmeleri için, 31 Temmuz 2017 tarihine kadar, odamıza başvuru yapmaları gerektiğini, önemle duyururuz.

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız…