Tunus SIAMAP 2017 Fuarı ve Tarım İş Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan, odamıza gönderilen yazıda;

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yazısına istinaden; Tunus SIAMAP 2017 Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Fuarı’nın 13.’sünün 31 Ekim-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Tunus’un başkenti Tunus’ta gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Yazıda devamla söz konusu fuarın 18.000 m2 alana kurulu olacağı ve bu yıl 200.000 kişinin katılımının hedeflendiği, bu kapsamda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 280 m2 stant alanı kiralandığı belirtilmektedir.

Ayrıca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberinde üst düzey Bakanlık bürokratlarının söz konusu fuarı teşrif edecekleri ve Bakanlıkları tarafından geliştirilen yeni fuarcılık yaklaşımı çerçevesinde stant alanında özel sektör temsilcilerine bedelsiz olarak yer sağlanacağı ve katılımcılara Bakanlıkları stant alanında düzenlenecek olan fuara özel “Tarım İş Forumu”nda yer alma imkanı sağlanacağı ve katılım için ekte yar alan bilgi ve başvuru formunun en geç 21 Ağustos 2017 tarihine kadar dispazar@tarim.gov.tr adresine iletilmesi gerektiği bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği