BUTAL Eğitim Programı

Sayın Üyemiz;

T.C. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı, Bursa Test ve Analiz Laboratuvarları Müdürlüğü’nden Odamıza gönderilen yazıda;

TÜBİTAK bünyesinde bir “Ar-Ge Kolaylık Birimi” olarak faaliyet gösteren ve uluslararası Laboratuvar ve Muayene Kuruluşu Akreditasyonlarına sahip Bursa Test ile Analiz Laboratuvarı (BUTAL); malzeme, tekstil,  kimya,  çevre, gıda ve tarım kimyası konularında kamu ve özel sektör kurum/kuruluşları ile üniversiteler ve Ar-Ge merkezlerine test/analiz, muayene ve eğitim hizmetleri sunmakta olduğu belirtilmektedir.

BUTAL; programlı eğitimlerinin yanı sıra eğitim ihtiyacı duyan kuruluşların başvuru yapması durumunda program dışı eğitimler de düzenleyebildikleri ifade edilmektedir. Eğitimler genellikle laboratuvarların faaliyet alanlarıyla ilgili test/analiz konularında, uzman personel tarafından teorik ve uygulamalı olarak BUT AL laboratuvarlarında uygulanmakta olup, eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmekte olduğu bilgisi verilmektedir.

Bu kapsamda hazırlanmış olan ve ekte sunulan eğitim  programlarını bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

EK – TÜBİTAK BURSA TEST VE ANALİZ LABORATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ