IFAT Uluslararası Atık Su, Arıtma Sistemleri, Katı Atık Ekipmanları Fuarı Hakkında.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden, (TOBB) odamıza gönderilen yazıda;

İstanbul Ticaret Odası ilgi kayıtlı yazıda, Almanya’nın Münih şehrinde 14-18 Mayıs 2018 tarihlerindegerçekleştirilecek IFAT 2018 Uluslararası Atık Su, Arıtma Sistemleri, Katı Atık, Geri Dönüşüm Sistemleri ve Araç Üstü Ekipmanlar Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, IFAT 2018 Fuarının çevre teknolojileri ve atık su yönetimi konusunda dünyanın en büyük fuarı olarak nitelendirildiği ve İTO tarafından Hall A1 (Atık Su, Arıtma Sistemleri), Hall B1 (Katı Atık, Geri Dönüşüm Sistemleri) ve Hall C5 (Araç Üstü Ekipmanlar, Cadde Temizliği) ihtisas salonlarında katılım sağlanacağı, Türkiye milli iştiraki katılım bedelinin 550,- €/m2 olarak belirlendiği ve bu rakama tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmektedir.

Fuar ile ilgili detaylı bilgi ve dokümanlara https://www.ito.org.tr/wps/portal/etkinlikler?etkinlikID=9160460041599c428aat8fe95c79304 adresinden ulaşılabilmektedir.