Ankara – Fildişi Sahilleri’nin Keşfedilmesi Günleri Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Fildişi Sahilleri Büyükelçiliği’nden ilgi yazısına atfen, Türkiye’deki Fildişi Sahili Cumhuriyeti Büyükelçiliğinin kuruluşundan bu yana ilk kez 15-16 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da, “Fildişi Sahillerini tanımak: İş Fırsatları ve Turizm” temasıyla, “Fildişi Sahilleri’nin Keşfedilmesi Günleri” düzenleneceği bildirilmiştir.

Bu vesileyle Fildişi Sahilleri’nden devletin en üst düzey yetkilileri ve iş dünyasının uzmanları, Fildişi Sahilindeki yatırım koşulları ve sektörlere göre iş fırsatları hakkında konuşmalar yapacaktır.

Fildişi Sahilleri’nde yatırım ve iş imkanlarıyla ilgilenen ve konferansa katılmak isteyen Türk şirketleri, Türk iş adamları ve Türk iş kadınlarının resmi davetleri almak için, 30 Kasım 2017 tarihinden önce aşağıdaki bağlantıda yer alan davet formunu doldurarak fildisikonferans@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

EK Fildişi Sahilleri Keşfetme Günleri – Konferans Davet Formu

İrtibat Numaraları: