İzmir MODEKO Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz;

İzmir Ticaret Odası’ndan Odamıza gönderilen yazıda;

Efor Ege Fuarcılık Organizasyon Ltd. Şti. tarafından 7-11 Mart 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de MODEKO 2018, 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nın düzenleneceği belirtilmektedir.

Geçtiğimiz yıl 2014 katılımcı firmanın iştirak ettiği ve 5 ülkeden 16.245 profesyonel tarafından ziyaret edilen MODEKO Fuarı, bu yıl da İzmir’de sektörün gelişimi için etkili olacağı ifade edilmektedir.

Fuarda, salon takımları, yatak odaları genç odaları, çocuk odaları, mutfak, büro mobilyaları, modüler mobilyalar, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları, ev tekstili, aydınlatma ekipmanları, halı, zemin ve yer kaplamaları, ağaç işleme makineleri, antikalar sektörel yayınların sergileneceği bilgisi verilmektedir.

Fuar organizasyon firmasının bilgileri aşağıda yer almakta olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Bilgi İçin:

Bahar MAZLUM

Efor Fuarcılık Organizasyon Ltd. Şti.

Telefon: (232) 463 86 21 (pbx)

Faks: (232) 463 96 23

info@eforfair.com