Kütahya AK Parti Teşkilatı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık divanını ziyaret etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz ve beraberindeki parti il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı, KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

“AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş: Nafi Güral, hem duayen işadamı olarak, hem de KUTSO Başkanı olarak şehrimize değer katmaktadır.” 

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 20 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen kongreye ve görevlendirmelere ilişkin bilgi paylaştı. Bundan sonraki üç yıllık görev döneminde, Kütahya’yı en iyi şekilde temsil ederek, mutlu ve huzurlu, yaşanabilir bir şehir olarak geliştirilmesi yönünde gayretli çalışmaların devam edeceğini belirtti. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a, KUTSO çatısı altında gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür ederek, iş dünyası duayeni olarak da yatırımları ve girişimleriyle, Kütahya’ya değer kattığını söyleyerek, teşekkürlerini sundu. Kütahya’nın geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde yürütülecek çalışmalarda, iş dünyası, halk, bürokrasi ve siyaset işbirliğinde, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte gereken gayretin sürdürüleceğini ifade etti.

“KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral: Şehrimizin taleplerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, devlet erkânı nezdinde takip etmekteyiz”

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KUTSO’nun kurumsal ve organizasyon yapısı ile çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. KUTSO’nun, yasal görevlerine ilave olarak, sosyal, ekonomik, eğitim ve kültür alanlarında da çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiğini belirtti. Kütahya’nın ekonomik ve sosyal açıdan geliştirilmesine yönelik çalışmalarda öncülük eden KUTSO’nun, paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini, şehrin ve iş dünyasının taleplerinin, sorunlarının ve çözüm önerilerinin başta Cumhurbaşkanı olmak üzere, devlet erkânı nezdinde dile getirildiğini ve takip edildiğini sözlerine ekledi.

“KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral: Kütahya için gerekli stratejileri belirlemeli ve yol haritası çizmeliyiz”

Söz konusu çalışmaların daha verimli olarak sürdürülmesi açısından, tüm paydaşların işbirliğinde, Kütahya için gerekli olan stratejilerin belirlenmesi gerektiğini ve buna göre yol haritası ve kaynak oluşturularak çalışmalar yapılmasının önemli olduğunu vurguladı. En önemli faktörlerden birisi olan siyaset şemsiyesi altında, halk, üniversite, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, yerel basın gibi diğer unsurların birlikteliği ve işbirliğinde daha etkin çalışmalar ve faaliyetler yürütülebileceğinin altını çizdi. Ayrıca, genç ve yetenekli nüfusun, Kütahya’da kalması, ilin dışında bulunanların da şehre gelmesinin, arzu edilen iyileştirme ve gelişmeler açısından olumlu katkı sağlayacağını söyledi.

Bu çerçevede, şehirdeki tüm paydaşların işbirliğinin sağlanması ve sürdürülmesi, gelişmenin ve zenginleşmenin sağlanabilmesi yönünde yapılacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun işbirliğine ve göreve hazır olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın