KOSGEB STRATEJİK ÜRÜN DESTEKLEME PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ – 21 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 14:00

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kütahya Müdürlüğü işbirliğinde, 21 Şubat 2018 Çarşamba günü saat: 14.00’te, aşağıda yer alan içerik ve programla, odamızda gerçekleştireceğimiz, “Stratejik Ürün Destekleme Programı” bilgilendirme seminerine teşrifinizi bekleriz.

Katılmak isteyen üyelerimiz, buradan online kayıt yapabilirler.

21 Şubat 2018 – Çarşamba

Bilgi ve İletişim

Kayıt: 13:45 – 14:00

Seminer: 14:00

Seminere kayıt gereklidir.

Online kayıt buradan yapılabilir.

İrtibat Personeli:  Melike Köse

Tel. 0274 228 32 32 (dâhili 118)

Yer KUTSO 2.Kat salonu
Konu Stratejik Ürün Destek Programı

Eğitmen /
Sunum

KOSGEB Kütahya Müdürlüğü Yetkilileri

PROGRAM – İÇERİK

Kayıt

14:00

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin, teknolojik üretim yeteneklerini geliştirerek ithalatı yüksek olan stratejik ürünlerin yerlileştirilmesi, Kalkınma Planları, Hükümet Programları ve Yıllık Programlar çerçevesinde belirlenen yerli ve milli ürünlerin üretilmesi ve üretimde daha yüksek oranda yerli girdi kullanımı ile cari açığın azaltılmasına katkıda bulunacak yatırımlarının desteklenmesi amaçları taşıyan geri ödemesiz / ödemeli destek, hibe ve teşvikler yetkililer tarafından sunulacaktır.

• Proje Başvuru ve Değerlendirme Dönemleri,
  • Hedef Ürünler