16-20 Nisan 2018 Düsseldorf (Tube 2018- Wire 2018) Fuarları

Sayın Üyemiz,

1.200’den fazla uluslararası firma, 51.000 m2 büyüklüğündeki fuar alanında boru ve donanımı, boru hattı tekniği, boru üretimi ve işlenmesinde kullanılan makineler ile bu konulardaki en son yenilikleri 16 –  20 Nisan 2018 tarihleri arasında Düsseldorf ta sergileyerek. Tube fuarının ağırlıklı ürünlerini borular, boru malzemeleri, boru üretim makineleri, boru çeşitleri ve aksesuarlar oluşturuyor. www.tube.de internet sitesinden güncel bilgi alabilirsiniz.

Tel, kablo ve tel işleme sanayinin en önemli uluslararası öncü ihtisas fuarı wire 2018, Tube ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Bu üst düzeydeki fuarların sinerji etkisinden yararlanın ve bu önemli sektörlerdeki en son gelişmeleri gelin birlikte takip edelim. wire ile ilgili güncel bilgileri www.wire.de internet sitesinde bulabilirsiniz.

Rahat, kolay ve çabuk: www.tube.de sitesinden biletinizi fuar öncesinde satın alıp indirimden yararlana bilirsiniz!

Günlük bilet 40,– €, fuar süresince geçerli bilet 80,– €, fuar kataloğu 32,– €‘ dur. Online satın alınan bilet ve kataloglar ziyaretçilere (2 bilet alana 3. bilet bedava gibi) farklı ayrıcalıklar sunuyor. Fuar biletleri ile otobüsler ve tramvaylarla fuar alanına ücretsiz ulaşım sağlandığı bildirilmiştir.

Saygılarımızla

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği