Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından misafir edilen eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya, “Mesleki Motivasyon” konulu eğitimde, KUTSO üyeleriyle buluştu.

Açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Enver Özer, KUTSO’nun gerçekleştirdiği eğitim ve seminerlere ilişkin bilgi sunarak, üyelerin talepleri doğrultusunda, yıl içerisinde, yeni programların gerçekleştirileceğini belirtti. Üyelerin, eğitime yoğun ilgi göstermelerinden memnuniyet duyulduğunu dile getirdi.

KUTSO toplantı salonunda yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirilen eğitimde, hüzünlü anların yanı sıra, eğlenceli ve coşkulu anlar da yaşandı. Kapaklıkaya’nın kendi yaşamından çarpıcı örneklerle taçlandırdığı sunumu, salonu dolduran katılımcılar tarafından sonuna kadar ilgi ve dikkatle dinlendi.

Motivasyonu, akılla kalbin barışması olarak açıklayan Alişan Kapaklıkaya, beynin ve düşüncelerin kişiliğe etkileri, iş ve aile yaşamında motivasyon, insanları motive eden ve motivasyona engel olan faktörler, iş hayatı ve sosyal yaşamdaki iletişim biçimleri ve becerileri, başarıya götüren ipuçları konularında bilgileri paylaştı.

Eğitimin sonunda, Alişan Kapaklıkaya’ya, kitaplarını isme özel imzalatma ve fotoğraf çektirme fırsatı bulan katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği programdan memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın