Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO heyeti, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr.Remzi Gören’e nezaket ziyaretinde bulundu.  

 

DPÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Kaan Erarslan’ın da refakat ettiği ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. KUTSO’nun üniversite-sanayi işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayarak, bu işbirliğinin, daha da geliştirilerek yürütülmesinin hedeflendiğini ifade etti.

 

Ayrıca, stratejik projelerde yapılacak ortak çalışmalar ve üniversite sanayi işbirliği, Teknoloji Transfer Ofisi, Teknokent Projesi gibi konularda bilgi paylaşılarak, bunlara yönelik işbirliği çalışmaları hakkında müzakere yapıldı.

 

DPÜ Rektörü Prof.Dr.Remzi Gören, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, KUTSO heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın