Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO heyeti, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaştı. KUTSO’nun yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayan Özotraç, ekonomik ve sosyal gelişmeye katkı sağlamak amacıyla yapılacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, KUTSO Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki heyete, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.