Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

Kütahya Defterdarı Ömer Faruk Önel ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı.

Ekonomik değerlendirmelerin ve güncel konulara ilişkin görüşlerin karşılıklı paylaşıldığı ziyarette, bilgi alış verişi yapılarak, iki kurum arasındaki güçlü işbirliği ve iletişimin artarak sürdürüleceği ifade edildi.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.