KÜTAHYA TİCARET BORSASI’NDAN KUTSO’YA ZİYARET  

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

 

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, iyi dileklerini paylaştı.

 

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’a yeni seçim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kütahya ve oda borsa üyeleri için, bundan önceki dönemlerde olduğu gibi, her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. Ayrıca, KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiği, şehrin, bölgenin ve ülkenin gelişmesinde katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, göreve ve işbirliğine hazır olduğu vurgulandı.

 

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın