KOSGEB KÜTAHYA MÜDÜRÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

KOSGEB Kütahya Müdürü Yaşar Yıldırım, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. KOSGEB’in iş dünyası ve üye işletmeler açısından önemi dile getirilerek, sunduğu desteklerden yararlanan işletmelerin artırılmasına, girişimciliğin teşvik edilmesine ve yaygınlaştırılmasına yönelik görüş alış verişi yapıldı.

Ziyaretten dolayı teşekkür edilerek, KUTSO’nun yerel paydaşlarla işbirliğine verdiği önem vurgulandı. Bu kapsamda, şehrin ve bölgenin, sosyal ve ekonomik kalkınmasında etkili olacak çalışmaların, şehirdeki tüm erklerle işbirliğinde sürdürüleceği açıklandı.