KUTSO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

Kütahya Çayca Köyü Bosna Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rasim Bayram ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, iyi dileklerini paylaştı.  Başkan Bayram, derneğin faaliyetleri ve etkinliklerine ilişkin bilgi sunarak, KUTSO heyetine hayırlı olsun temennisini iletti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. Sivil toplum kuruluşlarının, birlik ve beraberlik açısından önemi dile getirilerek, ziyaretten dolayı teşekkür edildi. Karşılıklı iyi dilleklerinin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

Sivil toplum kuruluşlarının, birlik ve beraberlik açısından öneminin de dile getirildiği ziyaret, teşekkür ve karşılıklı iyi dilleklerinin sunulmasıyla sona erdi.