Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit ile KÜTESOB’a bağlı 17 odanın başkanları, KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. Ayrıca, KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiği, şehrin, bölgenin ve ülkenin gelişmesinde katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, göreve ve işbirliğine hazır olduğu vurgulandı.

KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ise, üye sayısı, organizasyon yapısı ve tamamlanan seçimlerine ilişkin bilgi paylaşarak, hayırlı olsun dileklerini iletti. Kütahya’nın zenginliklerinden söz ederek, şehirdeki yapılacak tüm çalışmalara gönülden destek vereceklerini ifade etti.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın