Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam ediyor.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, iyi dileklerini paylaştı.  

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkanlık Divanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. .

KUTSO’nun yerel paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiğini tekrarlayan Özotraç, her zaman olduğu gibi, Belediye ile KUTSO işbirliğinin sürdürülmesinin arzu edildiğini belirtti. Ayrıca, Zafer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmeler, KUTSO öncülüğünde Kütahya’ya kazandırma çalışmaları devam eden Serbest Bölge kuruluşu, eğitim, ticaret ve sanayi alanlarındaki KUTSO faaliyetlerine ilişkin bilgiler sundu. Şehirdeki tüm paydaşların güçlü birlikteliği ve işbirliğinin sürdürülmesiyle, arzu edilen hedeflere ve başarıya ulaşılabileceğini, KUTSO’nun bu husustaki inancının tam olduğunu ve göreve hazır bulunduğunu ifade etti.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise KUTSO’nun, şehirdeki en etkin kuruluşlardan birisi olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu: “Sadece Belediyemizin ve KUTSO’nun değil, şehirdeki tüm kurum ve kuruluşların aktif olması önemli, üzerimize düşen görevlerde beraber olmaya hazırız”.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın