Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği, Çınar Otel’de gerçekleştirildi.

Kütahya protokolü, daire müdürleri, ilçe ticaret ve sanayi odaları başkanları, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve üyeleri, TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimci Kurulları üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ile tüm KUTSO üyelerinin buluştuğu iftar yemeğine, 1250 davetli katıldı.

Birlik beraberliğin ve yardımlaşmanın arttığı Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleştirilen iftar yemeği, KUTSO üyelerini, hem birbirleri ile hem de Kütahyalılar ile buluşturdu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, organizasyonun bir araya gelmeye vesile olduğunu, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirtti. Beraberliğin ve iş dünyasının başarılarının, ilimize ve ülkemize başarılar getireceğini söyleyerek, yoğun katılımdan memnuniyet duyulduğunu dile getirdi.