KUTSO’DAN GIDA YARDIMI DAĞITIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) finansmanı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) katkılarıyla, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı dağıtılmasına devam ediliyor.

Bu yıl da gıda yardımları, KUTSO tarafından, Kütahya il merkezi, ilçeleri ve merkeze bağlı köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

50 bin lira değerindeki  gıda yardım kolileri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve oda çalışanları aracılığıyla ihtiyaç sahibi yaklaşık 745 aileye ulaştırıldı.

Yardımlaşma anlamında yoğun duyguların yaşandığı ve sofraların bereketlendiği Ramazan ayında, yaklaşık 60 kişi tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan gıda yardım kolilerini alanlar, yapılan bu yardımlardan dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirtti.