Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komite başkanları, TOBB Kütahya Oda/Borsa Akademik Danışmanı, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu İcra Komitesi Başkanı katıldı.

Olağan gündem maddelerinde yer alan konuların müzakere edildiği ve ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından aylık mizan haziruna sunuldu. KUTSO Yönetim Sistemleri Danışmanı Mehmet Eşsiz ise organlar oryantasyon sunumunu yaparak, KUTSO’nun kurumsal yapısı, politikaları, uygulanan yönetim sistemleri ve bu çerçevede gerçekleştirilen çalışmalar, organ üyelerinin çalışma usul ve esaslarına ilişkin hususlarda bilgi verdi. Bu kapsamda, katılımcı organ üyelerine, oryantasyon materyalleri ile e-oda şifreleri dağıtıldı.

Haziruna hitap eden KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ile KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, seçim sürecinin uyum ve huzur içinde tamamlandığını belirterek, iyi dileklerini paylaştılar. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, başarı temennisinde bulundular.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Mayıs ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın