Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından, nezaket ziyaretleri de devam etti.

Kütahya Barosu Başkanı Av.Ahmet Atam ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, iyi dileklerini paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. Ayrıca, KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiği, şehrin, bölgenin ve ülkenin gelişmesinde katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, göreve ve işbirliğine hazır olduğu vurgulandı.

Sosyal ve ekonomik güncel konularda istişare yapılan, şehirdeki gelişmelerin de değerlendirildiği ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemi dile getirilerek, etkisinin artırılması yönünde görüş bildirildi. İki kurum arasındaki işbirliği konuları müzakere edilerek, iş dünyasına yönelik faaliyetler planlanabileceği belirtildi.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın