KÜTAHYA AK PARTİ HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, milletvekili adaylarının  katıldığı ziyarette, KUTSO yönetimine hayırlı olsun dilekleri sunuldu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Meclis Başkanlık Divanı üyeleri ile Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahibi olarak hazır bulundu.

Güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alış verişi yapılan ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı hakkında bilgi paylaşarak şöyle konuştu: “Huzur ve istikrar olursa, tüccar ve sanayiciler de huzurlu olur. Yatırımcıların güven duyduğu, sağlıklı bir ortam olur. Bu da verimi, üretimi ve istihdamı artırır.” Özotraç ayrıca, Kütahya’ya serbest bölgenin ve bir özel üniversitenin kazandırılması yönünde, Zafer OSB’deki yatırımlar gibi konularda, KUTSO öncülüğünde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, şehrin gelişmesi ve kalkınması için halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi gelişmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu yenileyerek, şehrin taleplerinin, sorun ve çözümlerinin, siyasi otoritelere aktarılması arzusunu dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, KUTSO seçimleri sonrasında göreve başlayanlar için iyi dileklerini paylaşarak, KUTSO’nun, iş dünyasının öncüsü olan bir kuruluş olduğunu, şehir için kıymetli olduğunu belirtti. 24 Haziran seçimlerinden söz ederek, Kütahya’daki AK Parti milletvekili adaylarını tanıttı.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın