KÜTAHYA MHP HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

 

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ile Kütahya milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, KUTSO yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarak, seçim sürecine ilişkin istişare yaptılar.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette,  güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alış verişi yapıldı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı hakkında bilgi paylaşarak, Kütahya’ya serbest bölgenin ve bir özel üniversitenin kazandırılması yönünde, Zafer OSB’deki yatırımlar gibi konularda, KUTSO öncülüğünde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Özotraç, şehrin gelişmesi ve kalkınması için halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi gelişmesine katkı sağlamak için tüm paydaşların işbirliği yapması gerektiğini belirtti.

 

Başkan Özotraç’ın, nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etmesi ve seçimlerin huzur ortamında geçmesine dair iyi dilekler sunmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

Haber: KUTSO Basın