Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda;

Birliğimiz ve Güney Ural Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, saat 10.00’da, Birliğimiz İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu gerçekleştirileceği bilgisi paylaşılmaktadır.

Forum kapsamında, Rusya’nın özellikle Chelyabinsk Bölgesi’ndeki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.

Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmet ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Foruma, Rusya’nın tekstil, inşaat, tahıl, hafif sanayi, ayakkabı, metal kesme aletleri, asansör, danışmanlık, hazır giyim, ayakkabı ve teknoloji sektörlerinden gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı ve Rus tarafı taslak katılımcı listesi ekte yer almaktadır.

Program ve liste düzenli olarak güncellenecektir. (Birliğimizin sayfasından takip edilebilir https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/rusyafederasyonu.php)

Etkinliğe katılacak firmalarımızın, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği