Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığındaki heyet, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nı (UTSO) ziyaret etti.

 

İller ve odalar arası işbirliğinin önemine vurgu yapılan ve görüş alışverişinde bulunulan ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç beraberindeki, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreteri katıldı.

 

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim Kandemir ve beraberindeki UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı. Başkan Kandemir’in, TOBB Yönetim Kurulundaki görevinden dolayı da tebrik edildiği görüşmelerde, ziyaretten memnuniyet duyulduğu ifade edildi.

 

UTSO Başkanı S.Selim Kandemir: “Kütahya ve Uşak, Ege’nin iki güzide şehri”

 

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim Kandemir, nazik ziyaretlerinden dolayı KUTSO heyetine teşekkür ederek, Uşak ve Kütahya’nın, sadece birbirine yakın komşu iki şehir değil, geçmişten bugüne ortak değerleri barındıran, arada kuvvetli yakınlık bağı bulunan Ege’nin, iki güzide şehri olduğunu ifade etti. Kandemir, Uşak ekonomisi ve sanayisi, UTSO’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek, TOBB Yönetim Kurulunda görev aldığından bahisle, bölgenin sorunlarını Ankara’da dile getirme yönünde güçlendiklerini ifade etti. TOBB camiasının, şehirlerin ticari faaliyetlerde kenetlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesine önemli katkı sağladığını sözlerine ekleyerek, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

KUTSO Başkanı İsmet Özotraç: “Odalarımızın güçlü iletişim ve işbirliği, iş dünyası için önemli”

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, yeni dönemde görev alan UTSO Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi. UTSO Başkanı Kandemir’in, TOBB Yönetim Kurulunda görev almasından memnuniyet duyulduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile geçmişten gelen dostluk ilişkilerimiz var. Birlikte birçok başarılı çalışmalar ve projeler yürüttük. Odalarımızın, güçlü iletişim ve işbirliği içerisinde olması, tüm iş dünyası açısından büyük önem taşıyor. Bu işbirliğinin, odaların hizmet kalitesinin yükselmesine de büyük katkısı var.”

 

Bölgesel işbirliğine dair hususların istişare edilmesi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, iyi dileklerin sunulmasıyla program sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın