KUTSO’DAN AFYONKARAHİSAR TSO’YA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığındaki heyet, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti.

Ziyarette yapılan konuşmalarda, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, iller ve odalar arası işbirliğine vurgu yaptı.

Görüş alışverişi yapılan ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç beraberinde, KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter katıldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile ATSO Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreter ev sahibi olarak hazır bulundu.

İLK ZİYARET AFYONKARAHİSAR’A
Afyonkarahisar ve Kütahya’nın aynı bölge içinde olduğunu belirten KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, bölgedeki ticaret ve sanayi odaları yönetim kurulu ve meclis üyelerinin iletişim halinde olmasını önemsediklerini kaydetti. Özotraç, “Odalar olarak biz TR33 Bölgesi içindeyiz ve yakın komşu illeriz. Hüsnü Başkan ile sıcak temasımızın, yönetimler arasında da devam etmesini istedik. Bu görüşmelerimizin güzelliklere vesile olmasını diliyorum. İlk ziyaretimizi Afyonkarahisar’a gerçekleştirdik. Kabulünüzden dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi.

BÖLGE İÇİN ORTAK GAYRET
Bölgenin kalkınması için işbirliğinin ve ortak gayretin önemine dikkat çeken Özotraç şunları söyledi: “Hem ticaret ve sanayi odaları arasında, hem de bölgemizde bulunan şehirler arasındaki münasebetin, bölgemize katkı sağlaması, yeni imkanlar sunması yönünde birlikteliğimizin daha iyi noktalara gelmesi için gayret sarf edeceğiz. Ayrım yapmadan, müşterek hareket edeceğiz, bölgenin kalkınması için hep beraber gayret sarf etmemiz gerektiği inancını taşıyoruz. Ben bunu her toplantıda ifade ediyorum. Seçimlerinizin sizin için de hayırlı olmasını, iyi işlere vesile olmasını temenni ediyorum.”

DOSTLUKLAR ESKİYE DAYANIYOR
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Çok sevdiğimiz, samimi olduğumuz bir ağabeyimizsiniz. 20 senedir Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev yapıyorsunuz. Nafi Güral Başkanımız da 23 sene görev yaptıktan sonra şu anda yine Meclis Başkanı olarak hizmet etmeye devam ediyor. Dostluklarımız eskiye dayanıyor. Dolayısıyla en iyi ilişkilerimiz olan komşu ilimiz Kütahya’dır diyebiliriz. Bu sebepten dolayı, bu ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti” dedi.

TÜRKİYE’MİZE VE ÜYELERİMİZE KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Serteser, konuşmasına şöyle devam etti: “Hem yönetimlerimiz arasında, hem meclislerimiz arasında illerimize, bölgemize, neler yapabileceğimizi, ekonomimizi illerimizde geliştirirken bölgemizde de nasıl katkı sağlayabileceğimizi, Türkiye’mize ve üyelerimize hangi katkıları sağlayabileceğimizi, önümüzdeki 4 yıllık dönem için etüt edeceğiz. İllerimizi ve bölgelerimizi imrenilecek noktaya getirmek için birlikte gayret edeceğiz. Bunun heyecanı sizde ve bizde mevcuttur. Bunun da ilk adımını Odamızı ziyaretle siz gerçekleştirmiş oldunuz.”

KARŞILIKLI HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından, bölgesel işbirliği çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Bu görüşmelerin ardından, karşılıklı hediye takdimi yapılarak, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Haber: KUTSO Basın