Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Meslek Komite Başkanları, Kütahya 27. dönem Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Genel Müdür Yardımcıları Celal Kaya Kınalı, Gültekin Sağlam ve NG Yatırım ve Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral katıldı.

Kütahya 27. dönem Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’in, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerine dair değerlendirmelerde bulunduğu toplantıda, Ahmet Yakupoğlu’nun “Rengarenk Kütahya” eseri, günün anısına, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından, takdim edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Türkiye’nin ilk 1000 ihracat firması arasında bulunan ve Türkiye’nin en değerli 100 markasından biri olan Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli’ye, şehrin kalkınma ve gelişme hedeflerine, rol model olarak öncülük etmelerinden dolayı, KUTSO Meclisi adına, tebrik plaketi takdim etti.

Olağan gündem maddelerinde yer alan konuların müzakere edildiği ve ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından aylık mizan haziruna sunuldu. KUTSO’nun çeşitli kurum ve kuruluşlardaki temsilcilerinin bilgi sunumlarının ardından,  Haziran ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasıyla Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

 

Haber: KUTSO Basın